Filteri

The Royal Mint

Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

Sve što je potrebno da znaš o

kupovini investicionog zlata

Investiciono zlato – o takozvanim „štednim planovima“ i zloupotrebama sefova
Koliko košta gram zlata? Trenutna cena i kakve su prognoze cene zlata za 2024. godinu?
585 zlato: Cena za gram i njegova aktuelna vrednost
Investiciono zlato: Poređenje bruto marži raznih trgovaca u Srbiji

The Royal Mint i Zlatni Standard: Partnerstvo u Srbiji u poslovima sa investicionim zlatom

Kompanija Zlatni Standard, trgovac investicionim zlatom sa sedištem u Beogradu, je nedavno proširila svoj uticaj na srpskom i regionalnom tržištu investicionog zlata, kroz partnerstvo sa kompanijom The Royal Mint, svetski priznatoj kovnici sa dugom istorijom. Ovaj potez odražava rastući značaj investicionog zlata i plemenitih metala na srpskom i regionalnom tržištu, kao i apetite klijenata za investicionim formatima vrhunskog kvaliteta i najvišim likvidnosnim profilom na globalnom tržištu dragocenih metala.

The Royal Mint - jedna od najstarijih i najuglednijih kovnica na svetu

The Royal Mint je institucija koja se u svetu kovanja novca i proizvodnje plemenitih metala, izdvaja svojom dugom istorijom i reputacijom. The Royal Mint, poznata i kao jedna od najstarijih i najuglednijih kovnica na svetu, kombinuje vekovnu tradiciju sa savremenim inovacijama. Ova prestižna kovnica, sa istorijom dugom preko 1100 godina, se danas ističe svojim jedinstvenim proizvodima i visokim standardima kvaliteta proizvodnje i finalnih proizvoda. Koreni kovnice The Royal Mint sežu čak do 9. veka, kada je osnovana za potrebe tadašnje Engleske. Tokom vekova, kovnica je preseljena nekoliko puta, a njen najznačajniji trenutak dogodio se 1279. godine kada je preseljena u Londonski Tower. Ovaj istorijski potez simbolizovao je njen značaj i bliskost s kraljevskom porodicom.

Kovnica je bila svedok brojnih istorijskih događaja, uključujući industrijsku revoluciju koja je transformisala način proizvodnje novca. The Royal Mint je u vlasništvu Her Majesty's Treasury, tj. britanskog kraljevskog trezora. Ova činjenica dodatno potvrđuje visok status i značaj The Royal Mint u okviru Ujedinjenog kraljevstva, simbolizujući njen kontinuirani značaj kroz istoriju. U poređenju sa evropskim i švajcarskim kovnicama, The Royal Mint zauzima posebno mesto u pogledu prestiža i kvaliteta. Dok evropske i švajcarske kovnice takođe imaju svoju tradiciju i prepoznatljivost, The Royal Mint se ističe svojom jedinstvenom istorijom i tesnom vezom sa britanskom kraljevskom porodicom. Ovoj kovnici se pripisuje veći prestiž zbog njenog kontinuiranog doprinosa i uticaja na istoriju novca, kao i zbog njenih inovativnih proizvoda koji kombinuju tradicionalni dizajn sa savremenim tehnologijama.

Zlatne poluge Britannia Gold bars

Britannia Gold bars su zlatne poluge koje se ističu svojom čistoćom i prepoznatljivim dizajnom. Ove zlatne poluge predstavljaju simbol britanske tradicije i kvaliteta. Izrađene su od finog zlata sa oznakom 9999 Fine Gold i omiljen su izbor investitora širom sveta koji traže pouzdane i estetski privlačne opcije za ulaganje u zlato.

Pored toga, The Royal Mint je jedan od malog broja proizvođača koji poseduje LBMA sertifikat (London Bullion Market Association – Udruženje učesnika tržišta dragocenih metala iz Londona). Ovaj sertifikat dodatno podiže njen prestiž iznad mnogih međunarodnih kovnica, potvrđujući da su njeni proizvodi od plemenitih metala proizvedeni u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.

POGLEDAJTE I PORUČITE BRITANNIA GOLD BARS ZLATNE POLUGE:

© 2024 Zlatni Standard. Sva prava zadržana. Razvoj sajta  Smart Web