Zlatne Pločice

Pogledaj kao Grid List

9 proizvoda

Set Descending Direction
  1. C. Hafner Zlatna pločica 1 gram
    C. Hafner Zlatna pločica 1 gram

    9.592  din
  2. Argor-Heraeus zlatna pločica 1 gram
    Argor-Heraeus zlatna pločica 1 gram

    9.592  din
  3. C. Hafner Zlatna pločica 2 grama
    C. Hafner Zlatna pločica 2 grama

    18.771  din
  4. Argor-Heraeus zlatna pločica 2 grama
    Argor-Heraeus zlatna pločica 2 grama

    18.771  din
  5. C. Hafner Zlatna pločica 5 grama
    C. Hafner Zlatna pločica 5 grama

    43.839  din
  6. Argor-Heraeus zlatna pločica 5 grama
    Argor-Heraeus zlatna pločica 5 grama

    43.839  din
  7. C. Hafner Zlatna pločica 10 grama
    C. Hafner Zlatna pločica 10 grama

    85.623  din
  8. C. Hafner Zlatne pločice 10 grama (10 x 1g)
    C. Hafner Zlatne pločice 10 grama (10 x 1g)

    95.502  din
  9. Argor-Heraeus zlatna pločica 10 grama
    Argor-Heraeus zlatna pločica 10 grama

    85.623  din
po strani

Sve što je potrebno da znaš o

kupovini investicionog zlata

Investiciono zlato – o takozvanim „štednim planovima“ i zloupotrebama sefova
Koliko košta gram zlata? Trenutna cena i kakve su prognoze cene zlata za 2024. godinu?
585 zlato: Cena za gram i njegova aktuelna vrednost
Investiciono zlato: Poređenje bruto marži raznih trgovaca u Srbiji

Zlatne pločice: Najbolja opcija za investiranje u zlato

Investiciono zlato predstavlja popularnu imovinsku klasu, koja pruža relativnu sigurnost i stabilnost u turbulentnim ekonomskim vremenima. Kao trajna vrednost i simbol bogatstva, zlato nudi jedinstvenu kombinaciju likvidnosti, univerzalne prihvaćenosti i zaštite od inflacije. Globalno, zlato je prepoznato kao imovinska klasa koja najbolje čuva kupovnu moć kapitala odnosno ušteđevine.

Zlatne pločice su jedan od popularnijih oblika investicionog zlata, zbog čega privlače kako individualne investitore, tako i pravna lica, nudeći fleksibilnost u veličini i vrednosti. Ova vrsta ulaganja predstavlja pametan i praktičan izbor za one koji žele da diverzifikuju svoj portfelj i zaštite svoju finansijsku budućnost.

1 gram zlata: cena za različite veličine pločica

Izbor zlatnih pločica u našoj ponudi varira kako po veličini tako i po ceni, čime omogućavamo prilagodljivost svakom kupcu. U našoj ponudi imamo pločice veličina od 1gr, 2gr, 5gr i 10 grama, kao i multi pack rešenje koje čini komplet od 10 pločica težine 1 gram, kao i 10 pločica težine 2 grama, što se pokazalo kao najbolja investicija od 1000 do 2000 evra u zlatu.

Postoji pravilo da je jedinična cena investicionog zlata manja sa rastom težinske denominacije pločica/poluga (to jest, na primer: 1g investicionog zlata u pločici od 1g je dosta skuplji od 1g investicionog zlata u polugi od 100g). S druge strane, manje težinske denominacije (na primer 5g, 10g i 20g) su relativno likvidnije sa stanovišta naknadnog raspolaganja. Drugim rečima, prilikom kupovine za kupca je jedinična cena po gramu povoljnija u težim apoenima, nepovoljnija u lakšim, ali je pri prodaji efekat kupoprodaje obrnut. Što se tiče načina plaćanja, trenutno ne nudimo mogućnost plaćanja karticom ili kupovine na rate. Naša kompanija je fokusirana na pružanje najboljih mogućih uslova kupovine za naše klijente, zbog čega redovno optimizujemo naše troškove kako bismo to postigli. Naš cilj je da obezbedimo transparentne i povoljne cene za vas, bez dodatnih troškova koji bi došli sa opcijama plaćanja karticama ili plaćanjem na rate.

Zašto da kupite baš od nas?

Kada razmišljate o kupovini investicionog zlata u vidu zlatnih pločica, ključno je izabrati pouzdanog i proverenog prodavca. Mi nudimo upravo to: sigurnost, transparentnost i garanciju kvaliteta. Zlatne pločice koje nudimo su izrađene sa najvišim standardima. Naša reputacija u industriji i zadovoljstvo brojnih klijenata govore u prilog tome zašto biste trebali odabrati baš nas.

Kako da budete sigurni u čistoću investicionog zlata?

Mi razumemo da brinete o autentičnosti i čistoći investicionog zlata koje kupujete, zbog čega svaka zlatna pločica koju mi prodajemo poseduje sertifikat koji potvrđuje finoću od 999,9 to jest 24 karata. Ovi sertifikati su izdati od strane akreditovanih institucija i proizvođača koji garantuju autentičnost i kvalitet proizvoda. Osim toga, zlatne pločice koje mi uvozimo su u potpunosti legalne, poseduju sve zakonom propisane dozvole i uz završen carinski postupak.

Naše iskustvo i stručnost vam pružaju dodatnu sigurnost da je svaki komad zlata koji kupujete od nas prošao kroz rigorozne procese provere. Birajući naše zlatne pločice, birate pouzdanost i transparentnost, osiguravajući da vaša investicija bude pametna i sigurna.

Naše zlatne pločice imaju garanciju kvaliteta

"Good Delivery” je sertifikat koji se svake godine izdaje od strane prestižnog Udruženja učesnika tržišta plemenitih metala iz Londona (London Bullion Market Association - LBMA), koje definiše i garantuje globalne standarde kvaliteta u proizvodnji i trgovini dragocenim metalima. Ovaj sertifikat osigurava najviši kvalitet i čistoću rafiniranog zlata, eliminišući svaku mogućnost manipulacije proizvodima.

Naš asortiman obuhvata zlatne pločice koje su proizvedene unutar EU, Velike Britanije ili Švajcarske, sa sadržajem zlata od 999,9/24 karata, poznatijim kao „Fine Gold“.

Sve zlatne pločice u našoj ponudi karakteriše vrhunska estetika, a dolaze u zaštićenom blister pakovanju koje omogućava verifikaciju autentičnosti i očuvanosti proizvoda. Uz svaku zlatnu pločicu koju kupite kod nas dobija se sertifikat sa jedinstvenim serijskim brojem i potvrdom o čistoći plemenitog metala.

Zlatne pločice: cena za različite težine

Mi smo za zainteresovane investitore obezbedili investiciono zlato renomiranih svetskih proizvođača, među kojima se ističu The Royal Mint, Argor-Heraeus i C. Hafner. U našoj ponudi imamo investiciono zlato različitih težina, uključujući i zlatne pločice težine 1 grama zlata, 2g, 5g, 10g i 20g, kao i multi pack proizvod koji čini komplet od 10 pločica težine 1 gram, što se pokazalo kao najbolja investicija od 1000 do 2000 evra u zlatu.

Kada je u pitanju cena zlatne pločice, 1 gram zlata u ovoj formi ima određenu cenu koja se suštinski razlikuje od cene 10 grama zlata. Ovo razlikovanje u ceni nije samo posledica različitih težina, već i ujedno dolazi zbog specifičnosti proizvodnje i tržišnih faktora. Osim toga, zlatna pločica od 1 grama predstavlja drugačiju investicionu vrednost u poređenju sa većim pločicama.

Kako da kupite zlatne pločice?

U načoj internet prodavnici možete obaviti kupovinu kada budete spremni za to. Pored toga, za vas smo dostupni pozivom na brojeve +381 (0)11 7709 128 ili +381 (0)63 7709 128, gde možete razgovarati sa našim stručnim timom o vašim specifičnim potrebama i kako najbolje uložiti u investiciono zlato. Ne propustite priliku da se raspitate o našim posebnim popustima na veće količine!

Bilo da ste novi u svetu investiranja u fizičko zlato i zanima vas cena investicionog zlata, ili ste iskusni ulagač koji istražuje mogućnosti za svoju sledeću investiciju, posetite naše prodajno mesto. Smestili smo se u srcu Beograda, na adresi Balkanska 2, gde možete investirati u visokokvalitetne i lako prenosive zlatne investicije.

Kako izgleda proces kupovine zlatnih pločica?

Kada je reč o kupovini zlatnih pločica kod nas, sam proces uključuje izdavanje predračuna, plaćanje od strane kupca bilo gotovinom ili uplatom na naš bankovni račun, a nakon potvrde uplate, organizujemo isporuku uz pažljivu razmenu svih potrebnih dokumenata, vodeći računa o interesima obe strane.

Takođe nudimo i mogućnost avansne kupovine. Ovaj proces započinje izdavanjem avansnog računa i dogovorom o načinu uplate (direktnom uplatom ili gotovinski). Po realizaciji uplate, isporuka se obavlja u dogovorenom roku. Ovaj model kupoprodaje omogućava vam da ostvarite izuzetno povoljne cene na tržištu Srbije.

Da li nudimo opciju plaćanja platnim karticama ili kupovinu na rate?

Što se tiče načina plaćanja, trenutno ne nudimo mogućnost plaćanja karticom ili kupovine na rate. Naša kompanija je fokusirana na pružanje najboljih mogućih uslova kupovine za naše klijente, zbog čega redovno optimizujemo naše troškove kako bismo to postigli. Naš cilj je da obezbedimo transparentne i povoljne cene za vas, bez dodatnih troškova koji bi došli sa opcijama plaćanja karticama ili plaćanjem na rate.

© 2024 Zlatni Standard. Sva prava zadržana. Razvoj sajta  Smart Web