Zlatne Poluge

Pogledaj kao Grid List

12 proizvoda

Set Descending Direction
  1. C. Hafner Zlatne poluge 20 grama (10 x 2g)
    C. Hafner Zlatne poluge 20 grama (10 x 2g)

    187.710  din
  2. C. Hafner Zlatna poluga 20 grama
    C. Hafner Zlatna poluga 20 grama

    169.595  din
  3. Argor-Heraeus zlatna poluga 20 grama
    Argor-Heraeus zlatna poluga 20 grama

    169.595  din
  4. C. Hafner Zlatna poluga 1 oz
    C. Hafner Zlatna poluga 1 oz

    263.240  din
  5. Argor-Heraeus zlatna poluga 1oz
    Argor-Heraeus zlatna poluga 1oz

    263.240  din
  6. C. Hafner Zlatna poluga 50 grama
    C. Hafner Zlatna poluga 50 grama

    420.698  din
  7. Argor-Heraeus zlatna poluga 50 grama
    Argor-Heraeus zlatna poluga 50 grama

    420.698  din
  8. C. Hafner Zlatna poluga 100 grama
    C. Hafner Zlatna poluga 100 grama

    838.101  din
  9. Argor-Heraeus zlatna poluga 100 grama
    Argor-Heraeus zlatna poluga 100 grama

    838.101  din
  10. C. Hafner Zlatna poluga 250 grama
    C. Hafner Zlatna poluga 250 grama

    Kontaktirajte nas odmah
  11. C. Hafner Zlatna poluga 500 grama
    C. Hafner Zlatna poluga 500 grama

    Kontaktirajte nas odmah
  12. C. Hafner Zlatna poluga 1000 grama
    C. Hafner Zlatna poluga 1000 grama

    Kontaktirajte nas odmah
po strani

Sve što je potrebno da znaš o

kupovini investicionog zlata

Investiciono zlato – o takozvanim „štednim planovima“ i zloupotrebama sefova
Koliko košta gram zlata? Trenutna cena i kakve su prognoze cene zlata za 2024. godinu?
585 zlato: Cena za gram i njegova aktuelna vrednost
Investiciono zlato: Poređenje bruto marži raznih trgovaca u Srbiji

Zlatne poluge kao sigurna luka za investiranje u zlato

Ulaganje u zlatne poluge predstavlja jednu od najpopularnijih metoda zaštite bogatstva i očuvanja kupovne moći kapitala odnosno ušteđevine. Zlatne poluge su klasičan oblik investicionog zlata koji nudi jednostavnost, likvidnost i sigurnost za sve one koji traže stabilnost u nestabilnim ekonomskim vremenima. Njihova trajna vrednost, priznata globalno, čini ih atraktivnim izborom za one koji žele diversifikovati svoj portfolio i zaštititi se od inflacije, tržišnih turbulencija i valutnih rizika. Ulaganje u zlatne poluge omogućava zainteresovanim stranama da poseduju plemeniti metal u fizičkoj formi , čime se dodatno osigurava od kreditnih i rizika druge strane.

1 unca zlata ili zlatne poluge veće težine? Šta je najisplativije kupovati?

Pri odabiru između zlatnih poluga različite težine važno je razmotriti nekoliko faktora. Jedan od ključnih je cena po gramu, koja može biti niža kod većih poluga. Ovo je zbog različitih proizvodnih troškova, uzimajući u obzir da proizvodnja težih poluga ima manje relativne troškove po jedinici metala, što se direktno odražava na samu cenu poluge. Zbog toga je kupovina zlatnih poluga većih težina finansijski isplativija, pogotovo za one koji planiraju dugoročno ulaganje i žele maksimalno uvećati svoj realizovani prinos na ulaganje.

U ponudi Zlatnog Standarda, imamo zlatne poluge različitih dimenzija, od multi pack proizvoda manjih težinskih (na primer 10 x 1gr i 10 x 2 gr), 20 grama, zlatne poluge od 1 fine unce zlata, 50 grama, 100 grama, 250 grama, 500 grama i zlatne poluge od 1.000 grama zlata. Za trenutne cene zlatnih poluga većih dimenzija, kontaktirajte nas odmah za najbolje cene, a ukoliko ste zainteresovani da vaš portfelj obogatite sa zlatnim pločicama, možete se informisati više o tome ovde.

Kada je u pitanju avansna kupovina zlatnih poluga i druge vrste investicionog zlata, ona se obavlja po relativno najpovoljnijim cenama u Srbiji uz kupoprodajni ugovor koji je sastavljen uzimajući u obzir najbolje interese ugovornih strana.

Avansnu kupovinu investicionog zlata možete obaviti sa  Zlatnim Standardom po ubedljivo najpovoljnijim uslovima u Srbiji.

Unca zlata: Koliko je to grama zlata?

Unca zlata je mera koja se često spominje u svetu investicionog zlata. Ali se zainteresovani pojedinci koji tek ulaze u svet investicionog zlata pitaju šta je to unca zlata i koliko je to grama zlata?

Unca zlata predstavlja ne samo tradicionalnu, već i globalno priznatu mernu jedinicu za investiciono zlato. Tačno 31,1 gram čistog zlata oznake 999,9 čini jednu uncu i naziva se još “fina unca zlata”. To je standard koji investitori i trgovci širom sveta koriste pri kupoprodaji ovog plemenitog metala.

Razumevanje ove težine je ključno za svakog ozbiljnog investitora, jer omogućava precizno vrednovanje i planiranje investicija. Ako razmišljate o diversifikaciji svog portfelja i zaštiti svoje imovine, morate znati više o ovom zlatnom standardu i kako on može unaprediti vašu investicionu strategiju.

Najveći izbor zlatnih poluga u Srbiji

Kada započnete istraživanje tržišta zlatnih poluga, uočićete njihovu bogatu različitost. Ova raznolikost nije samo u težini poluga koje su dostupne, već i u njihovom dizajnu: zlatne poluge dolaze u raznim oblicima i sa različitim dizajnima.

Tržište zlatnih poluga u Srbiji je još uvek u razvoju, ali naša ponuda nije zaostala za evropskim i svetskim standardima. U našem asortimanu nudimo nekoliko poznatih brendova koji proizvode zlatne poluge, uključujući The Royal Mint, C. Hafner i Argor-Heraeus. Sve naše zlatne poluge su poreklom iz Velike Britanije, Švajcarske ili EU i imaju čistoću 999,9.

Cene zlatnih poluga se menjaju u skladu sa berzanskim promenama cene zlata, kao i u zavisnosti od toga da li se radi o kupoprodaji sa lagera ili avansnoj kupoprodaji.

Prodaja zlatnih poluga kod nas

Prodaja zlatnih poluga sa lagera se odvija putem izdavanja predračuna, uplate u gotovini ili preko transakcijskog računa u banci, sa našim evidentiranjem uplate. Nakon toga sledi isporuka i razmena svih neophodnih dokumenata uz uzajamnu pažnju na interese obe strane.

Kada je u pitanju avansna prodaja, nakon izdavanja avansnog računa i dogovora o načinu vaše uplate (preko računa ili u gotovini), sledi isporuka u dogovorenom roku. Ovaj model kupoprodaje nudi najpovoljnije cene zlatnih poluga u Srbiji.

Kako da budete sigurni u naše zlatne poluge?

Mi shvatamo da vam je bitna autentičnost i finoća zlatnih poluga koje kupujute, zbog čega svi proizvodi u našoj ponudi imaju sertifikate koji potvrđuju finoću svih proizvoda u našoj ponudi. Sertifikati su izdati od strane proizvođača i akreditovanih ustanova koje garantuju pouzdanost i kvalitet svih proizvoda u našoj ponudi.

Mi uvozimo isključivo legalno investiciono zlato, koje je prošlo sve carinske procedure, a naša stručnost i iskustvo vam pružaju dodatnu garanciju da svaki kupljeni komad zlata ispunjava stroge standarde kvaliteta, nudeći vam sigurnost u vašoj investiciji.

Zlatna poluga 1kg: cena i mogućnost nabavke

Trenutno u našoj ponudi imamo zlatne poluge od 1000g brenda C. Hafner. Ovako velika zlatna poluga predstavlja prestižnu investiciju u plemenite metale. Zlatne poluge 1kg težine su Izrađene od najčistijeg zlata i one simbolizuju stabilnost i dugoročnu vrednost.

Zlatne poluge proizvedene od strane C. Hafner-a karakteriše izuzetna čistoća od 999,9 i usklađenost sa LBMA standardima isporuke. U vremenu ekonomske neizvesnosti, ove zlatne poluge su pouzdana opcija za ulaganje i predstavlja mudar izbor za investitore koji teže da unaprede svoj finansijski portfelj.

Za više informacija o ceni i mogućnosti nabavke zlatne poluge 1kg težine, potrebno je da nas kontaktirate.

Zlatne poluge za poklon: Da ili ne?

Da li razmišljate o neobičnom i vrednom poklonu? Zlatne poluge predstavljaju izvanrednu opciju za one koji žele da poklone nešto trajno i vredno. Ne samo da zlato simboliše bogatstvo i prosperitet, već je i pametna investicija koja vremenom često dobija na vrednosti. Bilo da je u pitanju rođenje deteta, krštenje ili prvi rođendan, zlatna poluga od 1 unce zlata može biti odličan izbor. Njena univerzalna vrednost i elegancija čine je savršenim darom koji će biti zapamćen i cenjen dugi niz godina. Razmislite o zlatnim polugama kao poklonu koji nije samo lep, već i praktičan – investicija u budućnost vaših najdražih.

Zašto mi treba da budemo vaš prvi izbor?

Kada birate sigurnog i odgovornog prodavca za kupovinu zlatnih poluga, važno je osloniti se na dobavljača koji garantuje pouzdanost i transparentnost. Naša ponuda se ističe pouzdanošću i garancijom kvaliteta. Nudimo zlatne poluge proizvedene po najvišim standardima čistoće, čime obezbeđujemo vrednu investiciju za sve naše klijente. Naša reputacija i zadovoljstvo mnogih klijenata svedoče o kvalitetu naše usluge i proizvoda, što nas čini idealnim izborom za vašu investiciju.

Gde se mi nalazimo?

Mi se nalazimo u srcu Beograda, ulica Balkanska br.2. Možete nas kontaktirati na brojeve telefona +381 (0)11 7709 128 ili +381 (0)63 7709 128. Za naše klijente smo obezbedili parkiranje u našoj privatnoj garaži, koja je lako dostupna iz svih delova grada. Pristup garaži je dozvoljen isključivo uz prethodnu potvrdu (molimo vas da nas obavestite o vremenu dolaska i registarskom broju vozila putem telefona ili e-maila). Za više informacije o tome kako doći do nas pogledajte ovde.

Terminologija relevantna za poreske olakšice

U skladu sa Zakonom o PDV-u, porez na dodatnu vrednost u prometu sa investicionim zlatom se ne plaća. Kada se uzmu u obzir različite individualne okolnosti investitora, naš savet je da se konsultujete po ovom pitanju sa svojim knjigovođom ili finansijskim savetnikom.

Naše trenutne, ali i potencijalne klijente koji su pravna lica, pozivamo da od nas uzmu priručnik “Priručnik za računovodstveno priznavanje i vrednovanje investicionog zlata i poreski tretman – Za društva kojima pretežna delatnost nije trgovina investicionim zlatom, niti se bave proizvodnjom i preradom“.

Za pojedince koji spadaju u kategoriju fizičkih lica smo pripremili “Informator o poreskom tretmanu prometa investicionog zlata za fizička lica”.

© 2024 Zlatni Standard. Sva prava zadržana. Razvoj sajta  Smart Web