The Royal Mint

Pogledaj kao Grid List

7 proizvoda

Set Descending Direction
  1. The Royal Mint Britannia paket 25x1g zlatna pločica
    The Royal Mint Britannia paket 25x1g zlatna pločica

    238.747  din
  2. The Royal Mint Britannia paket 25x5g zlatna pločica
    The Royal Mint Britannia paket 25x5g zlatna pločica

    1.095.969  din
  3. The Royal Mint Britannia paket 25x20g zlatna pločica
    The Royal Mint Britannia paket 25x20g zlatna pločica

    3.634.651  din
  4. The Royal Mint Britannia paket 25x10g zlatna pločica
    The Royal Mint Britannia paket 25x10g zlatna pločica

    2.148.784  din
  5. The Royal Mint Britannia paket 25x1oz zlatna poluga
    The Royal Mint Britannia paket 25x1oz zlatna poluga

    6.600.189  din
  6. The Royal Mint Britannia paket 25x50g zlatna poluga
    The Royal Mint Britannia paket 25x50g zlatna poluga

    10.558.612  din
  7. The Royal Mint Britannia paket 25x100g zlatna poluga
    The Royal Mint Britannia paket 25x100g zlatna poluga

    20.993.666  din
po strani

Sve što je potrebno da znaš o

kupovini investicionog zlata

Investiciono zlato – o takozvanim „štednim planovima“ i zloupotrebama sefova
Koliko košta gram zlata? Trenutna cena i kakve su prognoze cene zlata za 2024. godinu?
585 zlato: Cena za gram i njegova aktuelna vrednost
Investiciono zlato: Poređenje bruto marži raznih trgovaca u Srbiji

The Royal Mint i Zlatni Standard: Partnerstvo u Srbiji u poslovima sa investicionim zlatom

Kompanija Zlatni Standard, trgovac investicionim zlatom sa sedištem u Beogradu, je nedavno proširila svoj uticaj na srpskom i regionalnom tržištu investicionog zlata, kroz partnerstvo sa kompanijom The Royal Mint, svetski priznatoj kovnici sa dugom istorijom. Ovaj potez odražava rastući značaj investicionog zlata i plemenitih metala na srpskom i regionalnom tržištu, kao i apetite klijenata za investicionim formatima vrhunskog kvaliteta i najvišim likvidnosnim profilom na globalnom tržištu dragocenih metala.

The Royal Mint - jedna od najstarijih i najuglednijih kovnica na svetu

The Royal Mint je institucija koja se u svetu kovanja novca i proizvodnje plemenitih metala, izdvaja svojom dugom istorijom i reputacijom. The Royal Mint, poznata i kao jedna od najstarijih i najuglednijih kovnica na svetu, kombinuje vekovnu tradiciju sa savremenim inovacijama. Ova prestižna kovnica, sa istorijom dugom preko 1100 godina, se danas ističe svojim jedinstvenim proizvodima i visokim standardima kvaliteta proizvodnje i finalnih proizvoda. Koreni kovnice The Royal Mint sežu čak do 9. veka, kada je osnovana za potrebe tadašnje Engleske. Tokom vekova, kovnica je preseljena nekoliko puta, a njen najznačajniji trenutak dogodio se 1279. godine kada je preseljena u Londonski Tower. Ovaj istorijski potez simbolizovao je njen značaj i bliskost s kraljevskom porodicom.

Kovnica je bila svedok brojnih istorijskih događaja, uključujući industrijsku revoluciju koja je transformisala način proizvodnje novca. The Royal Mint je u vlasništvu Her Majesty's Treasury, tj. britanskog kraljevskog trezora. Ova činjenica dodatno potvrđuje visok status i značaj The Royal Mint u okviru Ujedinjenog kraljevstva, simbolizujući njen kontinuirani značaj kroz istoriju. U poređenju sa evropskim i švajcarskim kovnicama, The Royal Mint zauzima posebno mesto u pogledu prestiža i kvaliteta. Dok evropske i švajcarske kovnice takođe imaju svoju tradiciju i prepoznatljivost, The Royal Mint se ističe svojom jedinstvenom istorijom i tesnom vezom sa britanskom kraljevskom porodicom. Ovoj kovnici se pripisuje veći prestiž zbog njenog kontinuiranog doprinosa i uticaja na istoriju novca, kao i zbog njenih inovativnih proizvoda koji kombinuju tradicionalni dizajn sa savremenim tehnologijama.

Zlatne poluge Britannia Gold bars

Britannia Gold bars su zlatne poluge koje se ističu svojom čistoćom i prepoznatljivim dizajnom. Ove zlatne poluge predstavljaju simbol britanske tradicije i kvaliteta. Izrađene su od finog zlata sa oznakom 9999 Fine Gold i omiljen su izbor investitora širom sveta koji traže pouzdane i estetski privlačne opcije za ulaganje u zlato.

Pored toga, The Royal Mint je jedan od malog broja proizvođača koji poseduje LBMA sertifikat (London Bullion Market Association – Udruženje učesnika tržišta dragocenih metala iz Londona). Ovaj sertifikat dodatno podiže njen prestiž iznad mnogih međunarodnih kovnica, potvrđujući da su njeni proizvodi od plemenitih metala proizvedeni u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.

POGLEDAJTE I PORUČITE BRITANNIA GOLD BARS ZLATNE POLUGE:

© 2024 Zlatni Standard. Sva prava zadržana. Razvoj sajta  Smart Web