ZLATNI STANDARD DOO: KOMPANIJA KOJA OMOGUĆAVA INVESTIRANJE U ZLATO

ZLATNI STANDARD DOO: KOMPANIJA KOJA OMOGUĆAVA INVESTIRANJE U ZLATO

Izvor: https://www.mojnovisad.com/vesti/zlatni-standard-doo-kompanija-koja-omogucava-investiranje-u-zlato-id37232.html

Da li ste znali da i u našoj zemlji možete ulagati u kategoriju imovine koja je trenutno na vodećoj poziciji u odnosu na sve druge vrste ulaganja u smislu očuvanja kupovne moći – zlato? Ukoliko odlučite da svoju štednju ili kapital usmerite na plemeniti metal neprolazne vrednosti, evo gde i kako to možete učiniti! Uzimajući u obzir nedavne cenovne dinamike, kao i očekivane cene od strane globalnih analitičara i ekonomista, trenutak je veoma povoljan za isplativu investiciju koja će vam vratiti preko potreban osećaj sigurnosti!

Pouzdan i jednostavan način investiranja dela vašeg portfelja i ušteđevine u zlato u njegovoj fizičkoj formi – u obliku pločica i poluga, stanovnicima našeg grada, ali i cele Srbije, omogućava kompanija Zlatni Standard. U ovoj oblasti upravo su oni pioniri i lideri, čija aktivnost na tržištu dragocenih metala traje godinama, na zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata.

U KAKVO ZLATO MOŽETE ULOŽITI?

Bilo da ste pojedinac ili firma, deo svog kapitala, odnosno ušteđevine, možete usmeriti mudro – u kupovinu investicionog zlata.

Investiciono zlato u ponudi kompanije Zlatni Standard proizvedeno je po najrigoroznijim kriterijumima svetskih proizvođača. Pored kvaliteta, to podrazumeva i posedovanje svih neophodnih sertifikata i akreditacija.

Verovatno već znate da nije svako zlato investiciono, ali zlatne poluge i pločice odgovarajuće mase i stepena finoće, to svakako jesu. Zato je upravo ova forma zlata u ponudi vodeće domaće kompanije, i to Fine Gold metal finoće 999,9. Pločice i poluge teže od 1g do 1kg, a potiču od vodećih proizvođača sa sertifikacijom dobijenom od LBMA.

LBMA (London Bullion Market Association – Udruženje učesnika tržišta dragocenih metala iz Londona), je organizacija koja na svetskom nivou garantuje kvalitet proizvodnje i trgovine dragocenim metalima. S obzirom na to da su uslovi koje postavljaju najstroži mogući, posedovanje sertifikata ovog uglednog udruženja isključuje bilo kakvu mogućnost manipulacije robom.

Znajući sve to, i najzahtevniji klijenti kompanije Zlatni Standard relativno brzo stiču potreban komfor da izvrše kupoprodajne transakcije, a pre svega zbog jednostavnosti i transparentnosti kupoprodajnog postupka.

ZAŠTO DA ULOŽITE U ZLATO, A NE U NEKU DRUGU INVESTICIJU?

Nepromenjivost, trajnost i stabilnost koju pruža onom ko ga poseduje, osobine su koje su zlato kroz ljudsku istoriju digle na zasluženi tron vanvremenskih vrednosti. Ovaj metal je zaslužan za bogatstvo pojedinaca i procvat čitavih civilizacija koje su imale tu sreću (i mudrost) da dođu u njegov posed.

Evidentan, nagli rast vrednosti, zlato je doživelo posebno u poslednjoj deceniji, kada je slabio ceo globalni finansijski sistem, kao rezultat neodgovornih fiskalnih i monetarnih politika. Potpuno je jasno da ovaj metal sada nadmašuje sve ostale vrste ulaganja, i to ne samo po vrednosti, nego i po sigurnosti koju pruža.

Zbog čega je zlato isplativiji i sigurniji način ulaganja od štednih depozita u bankama ili nekretnina i zašto je BAŠ SADA najpogodniji trenutak za ulaganje u zlato, saznaćete iz našeg prethodnog članka.

Pomenućemo samo to da je pojava korona virusa uticala na to da je cena zlata naglo porasla, a analitičari u narednom periodu očekuju dalji rast.

KAKO IZGLEDA POSTUPAK KUPOVINE INVESTICIONOG ZLATA?

Zlatni Standard u svakom trenutku nudi svojim klijentima najpovoljnije cene investicionog zlata, odnosno najniže premije u poređenju sa berzanskim cenama.

Da biste se informisali o trenutnim kupoprodajnim cenama investicionog zlata, možete poslati upit na mejl adresu info@zlatnistandard.rs.

Kupoprodajne transakcije se obavljaju svakog radnog dana od 10 do 17 časova, ali je potrebno da najavite svoj dolazak pozivom na broj 011 7709 128.

Kupoprodaja može da se obavi na dva načina: spot kupoprodajom ili avansnom transakcijom, o čemu više možete saznati na sajtu kompanije Zlatni Standard. Ono što je bitno istaći je da se avansnim transakcijama postiže najbolja moguća cena, uz zaključenje kupoprodajnog ugovora koji štite najbolje interese kupaca, a Zlatni Standard za određene transakcije klijentima nudi i garancije prvoklasnih banaka, kao dodatni instrument obezbeđenja.

Na sva pitanja ili nedoumice, pozovite Zlatni Standard. .

Na društvenim mrežama, kompanija je aktivna na Twitteru i LinkedInu.

Uverili smo se da je trenutak za investiranje u fizičko zlato odličan, a sada znamo i kako. Bez obzira na svu neizvesnost koja vlada oko nas, pametno je obezbediti svoju budućnost. Pored toga, isplativo i pouzdano ulaganje opravdano će vam doneti i taj tako dragocen osećaj sigurnosti, kao najpoželjniji lek za brigu u ovim turbulentnim i neizvesnim vremenima.



© 2024 Zlatni Standard. Sva prava zadržana. Razvoj sajta  Smart Web